Tlf: 6915 6171

Nyheder

Connect Køge udsender jævnligt pressemeddelelser. Her bliver du holdt opdateret om sidste nyt fra Connect Køge, relevante erhvervstilbud, -ordninger og -regler.

Slider

Connect Køge er klar med nyt iværksætterkursus

I samarbejde med Erhvervsakademi Sjælland og Ringsted Kommune, starter Connect Køge et nyt iværksætterkursus op – Iværksætteri i Praksis. Deltagerne vil blive klædt på til livet som iværksætter og får samtidig konkrete værktøjer, som kan bruges direkte i virksomheden. 

Kurset starter mandag den 4. februar.

Connect Køge, Ringsted Kommune og Erhvervsakademi Sjælland er klar med et nyt uddannelsestilbud, Iværksætteri i Praksis, som skal sikre iværksætterne en effektiv opstart. Kurset vil blive udbudt to gange årligt og afholdt på skift i henholdsvis Ringsted og Køge, og tilbydes til iværksættere i Køge og Ringsted kommuner. Der er opstart mandag den 4. februar i Ringsted.

- Vi har valgt at udbyde en ny iværksætteruddannelse i samarbejde med Erhvervsakademi Sjælland, da de har stor ekspertise på det her felt. Formålet med den nye uddannelse er at sikre, at vores lokale iværksættere kommer mere effektiv fra start, og at understøtte vores iværksættermiljø, så det kan medvirke til at skabe vækst og jobs, fortæller Jes Pettersson, konsulent fra Connect Køge og tovholder på iværksætterkurset.

Undervisning, netværk og videndeling

Gennem 15 aftener kommer iværksætterne omkring de konkrete værktøjer, de hårde facts og de blødere overvejelser, der støtter op om en fremtid som iværksætter. Af emner bliver de undervist i temaer som salg, markedsføring, forretningsmodel og økonomi. Og så får de mulighed for at skabe sig et unikt netværk med andre ligesindede. Et netværk som er guld værd for den videre udvikling af deres virksomhed.

- Med Iværksætteri i Praksis kommer deltagerne et spadestik dybere end tidligere iværksætterkurser – både i forhold til emnerne de kommer rundt om, og de netværk de får opbygget under forløbet. Ofte går iværksætterne og tumler med de samme udfordringer, derfor er et netværk alfa omega for iværksætterne. Her kan de udveksle erfaringer, succesoplevelser og udfordringer, hvilket kan få stor effekt på deres fremtidige succes, forklarer Jes Pettersson.


Bag om kurset

Undervisningen foregår sammen med andre potentielle iværksættere og nystartede virksomheder fra forskellige brancher. Der vil også være deltagelse af undervisere og en række erhvervsfolk, som brænder for at hjælpe iværksættere.


Iværksætteri i Praksis udbydes som en del af Akademiuddannelsen på Erhvervsakademi Sjælland. Kurset er derfor en kompetencegivende uddannelse, som svarer til 10 ECTS-point, og der er mulighed for at afslutte forløbet med en eksamen.


Iværksætterkurset er for alle iværksættere og nyere virksomhedsejere i Køge og Ringsted kommuner.


Kurset starter den 4. februar fra kl. 17.00-20.00 og finder sted på Vækstfabrikken i Ringsted, Garnisonen 38, 4100 Ringsted. Der er tilmeldingsfrist den 11. januar på www.ringsted.nemtilmeld.dk


FAKTA


Om Iværksætteri i Praksis
Hele kurset løber over 15 mandage i alt og starter op mandag den 4. februar fra kl.17.00-20.00, og der er tilmeldingsfrist den 11. januar på: www.ringsted.nemtilmeld.dk.

Kurset finder sted på Vækstfabrikken i Ringsted, Garnisonen 38, 4100 Ringsted.

Pris: 1.995,- kr. inkl. forplejning og kursusmaterialer.

Kursusoversigt:
Mandag kl. 17.00-20.00

 1. februar Introduktion, Iværksætteri og rollemodeller
  11. februar Min forretningsmodel
  18. februar Innovation og kreativitet – hvordan kan jeg bruge det?
  25. februar Jeg som Iværksætter – workshop
  4. marts Selskabsformer & Skat
  11. marts Mit marked – introduktion til salg
  18. marts Salg I
  25. marts Salg II og Netværk
  1. april Markedsføring & visuel identitet.
  8. april Digital markedsføring
  15. april Digital Markedsføring II
  22. april Påske
  29. april Økonomi I
  6. maj Økonomi II
  13. maj Økonomi III
  20. maj Fra plan til virkelighed. Opsummering og afslutning
  3. juni Eksamen

 

Connect Køge

Connect Køge er en erhvervsfond, der arbejder fokuseret på at styrke erhvervsudviklingen og turismen i Køgeområdet og vise nye aktører fra ind- og udland de mange muligheder, der findes i Køge kommune. Iværksætterkurset tilbydes i samarbejde med Erhvervsakademi Sjælland og Ringsted Kommune og er for borgere, som bor eller har en virksomhed i Køge og Ringsted Kommuner.


Kontakt

Jes Pettersson, Konsulent, Connect Køge, mobil: 20 52 94 04 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.