Kontakt os døgnet rundt på  Tlf: 6915 6171

Nyheder

Connect Køge udsender jævnligt pressemeddelelser. Her bliver du holdt opdateret om sidste nyt fra Connect Køge, relevante erhvervstilbud, -ordninger og -regler.

Slider

Køge byder på ægte julestemning i hyggelige omgivelser

Billede af julelys i Køge

Kom til Køge, og mærk julestemningen brede sig, og med titlen som Danmarks hyggeligste handelsby 2020, bliver julebesøget i Køge uden tvivl af den hyggeligste slags. Her er der ikke sparet på julebelysningen, og for børnene er der små, dejlige juleoplevelser i hele december måned.

Læs mere ...

Hvad skal der til for at tiltrække unge sommergæster?

Skoleelever fra Køge kommune vil i samarbejde med Connect Køge udtænke kreative ideer, som kan tiltrække unge sommergæster i alderen 13-17 år til Køge til næste sommer. Det sker som et led i 7. klassernes årlige iværksættermesse i Køge. Iværksættermessen finder sted virtuelt den 11. februar 2021.

Læs mere ...

Opstartswebinar giver iværksætterne en sikker start

Billeder af Mikkel Frogh

I august 2020 deltog Mikkel Frogh på Connect Køges opstartsseminar for iværksættere og fik her redskaber til at komme godt fra start med sin nye virksomhed Frogh Consulting. Tirsdag d. 24. november tilbyder Connect Køge en online udgave af deres opstartsseminar, så flere iværksættere kan få hjælp til at komme sikkert fra start med deres virksomhed.

Læs mere ...

Ryk op i næste gear med din virksomhed med RaketVækst

Billede af murermester Jimmy Jacobsen

Murermester Jimmy Jacobsen stod med en voksende virksomhed, og der skulle træffes nogle vigtige beslutninger - skulle han tage lederrollen eller ansætte en direktør? Han deltog på forløbet RaketVækst og siden da, har han sat sig i lederstolen, omsætningen er steget, og det samme er medarbejderantallet. Nu kan flere ambitiøse ejerledere skabe synlige resultater, når Connect Køge tilbyder en ny omgang RaketVækst til december. Der er sidste tilmeldingsfrist den 24. november.

Læs mere ...

Vær med til at vise smukke Køge frem i VisitKøges turistbrochure

Turistbrochuren bliver uddelt

I år har VisitKøges populære turistbrochure været særligt eftertragtet, og beholdning på 37.000 stk. er snart løbet ud. Brochuren viser det smukke Køgeområde frem over for områdets gæster. Nu er arbejdet med at producere en ny brochure for 2021 gået i gang. Og virksomheder fra Køge kommune kan være med til at udbrede budskabet om, hvor alle herlighederne befinder sig.

Læs mere ...

Kom med bag facaden på Skandinavisk Transport Center i Køge

Luftbillede af Skandinavisk Transport Center

I 2001 startede Skandinavisk Transport Center (STC) op på en bar mark i Køge. I dag er STC et af Danmarks størst sammenhængende erhvervs- og transportområder. Sammen med STC tilbyder VisitKøge nu en guidet cykeltur rundt i området. Her får deltagerne et unikt indblik i den spændende udvikling, der sker på STC. Turen finder sted den 7. september 2020 kl. 18.00.

Læs mere ...