Tlf: 3083 1077
Nyheder

Connect Køge udsender jævnligt pressemeddelelser. Her bliver du holdt opdateret om sidste nyt fra Connect Køge, relevante erhvervstilbud, -ordninger og -regler.

Slider

Køge er klar til at modtage første krydstogtskib

Krydstogtskibet Seabourn Ovation

Lørdag Den 6. juli anløber krydstogtskibet Seabourn Ovation Køge Havn. Køge Handel, Connect Køge og Køge Havn er i fuld gang med at lægge sidste hånd på den store dag. Målet er er at give byens borgere og butikker og ikke mindst skibets gæster en festlig oplevelse.

Læs mere ...

Lokalt cateringfirma tager socialt ansvar

Medarbejdere fra Krohns Køkken

Et nyt projekt giver virksomheder mulighed for at tage et socialt ansvar samtidig med, at der er fokus på vækst og udvikling af nye arbejdspladser. Den Sociale Kapitalfond har i partnerskab med Connect Køge, Indsats ApS og Køge Kommune skræddersyet et forløb til Køgevirksomheden Krohns Køkken.

Læs mere ...

Klar til at styrke erhvervs- og turismeindsatsen

Michael Buhl formand for bestyrelsen for Connect Køge

Connect Køge står nu klar med en konkret strategi for arbejdet med erhvervsudviklingen og turismen i Køge-området. En strategi som også har fokus på at profilere Køge som det naturlige sted at drive en sund forretning og forkæle sig selv med unikke oplevelser.

Læs mere ...

Kom på spændende byvandring

Køge bymidte

VisitKøge har nu startet salget af billetter til årets faste byvandringer. Der er syv guidede byvandringer at vælge imellem, og den første tur bliver en kældervandring onsdag den 15. maj.
 
 

Læs mere ...

Connect Køge er klar med nyt iværksætterkursus

Iværksætterkursus i Køge

I samarbejde med Erhvervsakademi Sjælland og Ringsted Kommune, starter Connect Køge et nyt iværksætterkursus op – Iværksætteri i Praksis. Deltagerne vil blive klædt på til livet som iværksætter og får samtidig konkrete værktøjer, som kan bruges direkte i virksomheden. 

Læs mere ...