Kontakt os døgnet rundt på  Tlf: 6915 6171

Nyheder

Connect Køge udsender jævnligt pressemeddelelser. Her bliver du holdt opdateret om sidste nyt fra Connect Køge, relevante erhvervstilbud, -ordninger og -regler.

Slider

Kom godt fra start med iværksætterdrømmen på opstartswebinaret

Billede af erhvervskonsulent Mette Lerdorf

Connect Køge tilbyder løbende opstartswebinar for iværksættere og for dem, som overvejer at tage springet til livet som selvstændig. På webinaret får deltagerne gode råd og input til, hvordan man kommer godt fra start, får sat et godt koncept sammen og økonomistyringen. Næste webinar afholdes den 25. maj 2021.

Læs mere ...

Kom til Business Breakfast på Junckers, og mød borgmesteren

Billede af morgenmad

Connect Køge inviterer alle virksomheder i kommunen til Business Breakfast onsdag den 12. maj kl. 7.45. Med genåbningen kan morgenmødet nu foregå fysisk, og denne gang afholdes Business Breakfast hos Junckers. På mødet kan man få en god dialog med borgmester Marie Stærke og teknik- og miljødirektør Stig Werner Isaksen.

Læs mere ...

Få overblikket over opgaverne i forbindelse med Femern Belt

Billede af arbejdshavnen i Rødby

Det første spadestik til Femern Belt er taget, og anlægsarbejdet er i fuld gang i Rødbyhavn. Connect Køge, Erhvervshus Sjælland og Femern Belt Development inviterer derfor nu virksomheder til online informationsmøde om byggeriet Femern Belt, og de opgaver som følger i kølvandet. Det sker torsdag den 22. april fra kl. 15.30-16.15.

Læs mere ...

Lej en kano, og nyd Køge by fra vandsiden

Billede af Køge Å

Fra den 6. april lige efter påske bliver det igen muligt at leje en kano hos VisitKøge og sejle en dejlig tur på den smukke Køge Å. Da der er rift om kanoerne, er det en god idé at reservere kanoen i god tid, før man planlægger at hoppe i kanoen for at nyde byen fra vandsiden.

Læs mere ...

Direktørens hjørne: Tanker om corona, genstart og nye netværk

Billede af direktør for Connect Køge Allan Munch

Skrevet den 18/3 2021. Et par gange om måneden kan du her på hjemmesiden læse "Direktørenes hjørne", som vil handle om budskaber og holdninger til aktuelle erhvervsrettede temaer. Denne gang handler "Direktørens hjørne" om tanker efter 1 år med corona, GENSTART af handelslivet i Køgeområdet og nye netværk.

Læs mere ...