Kontakt os døgnet rundt på  Tlf: 6915 6171

Nyheder

Connect Køge udsender jævnligt pressemeddelelser. Her bliver du holdt opdateret om sidste nyt fra Connect Køge, relevante erhvervstilbud, -ordninger og -regler.

Slider

Kom med i nyt netværk for kvindelige selvstændige

Mette Lerdorf, erhvervskonsulent, Connect Køge

Connect Køge starter nyt netværk op for kvindelige selvstændige under navnet Female Inspirers. Netværket skal medvirke til at styrke kvindelige selvstændige gennem relationer, inspiration og sparring. Der vil blive afholdt 10 møder årligt, og det første møde finder sted onsdag d. 28. april kl. 8-10.

Læs mere ...

Fyraftensmøde: bliv klogere på bæredygtighed i byggebranchen

Der stilles flere og flere krav om bæredygtige løsninger – også inden for byggebranchen. I samarbejde med Videnscenter for Energibesparelser i Bygninger inviterer Connect Køge og Grøn Omstilling derfor nu til fyraftensmødet ”Bæredygtighed i byggebranchen”. Fyraftensmødet finder sted online den 10. marts fra kl.15.30 til 16.30.

Læs mere ...

Direktørens hjørne: COVID-19 status og når verden åbner

Et par gange om måneden kan du her på hjemmesiden læse "Direktørenes hjørne", som vil handle om budskaber og holdninger til aktuelle erhvervsrettede temaer. Denne gang handler "Direktørens hjørne" om hvordan Køgeområdet står i forhold til COVD-19, og hvad gør vi, når verden igen åbner.

Læs mere ...

Vinderne blev fejret virtuelt, og fik deres fortjente priser

Billede af vinderne af I Live My Team prisen N & Ø

Connect Køges Nytårskur 2021 måtte i år aflyses grundet corona, men det forhindrede ikke Connect Køge i at fejre den ekstraordinære indsats med prisuddelingen ”Made in Køge”. I sidste uge kunne alle derfor følge med, da Connect Køge over fem dage på deres Facebookside afslørede og hyldede vinderne i de fem priskategorier.

Læs mere ...

Kom godt fra start med ”Iværksætteri i praksis”

Billede af undervisningen

Connect Køge tilbyder på ny uddannelsen – Iværksætteri i praksis. En spændende uddannelse hvor deltagerne over 11 aftener får viden om markedsføring, lovgivning, selskabsformer, skatteforhold og finansieringsmuligheder. Samtidig får de konkrete værktøjer, som kan bruges direkte til opstart og drift af virksomheden.

Læs mere ...

Direktørens hjørne: Samarbejde, fokus og klima

Billede af direktør for Connect Køge Allan Munch

Et par gange om måneden kan du her på hjemmesiden læse "Direktørenes hjørne", som vil handle om budskaber og holdninger til aktuelle erhvervsrettede temaer. Denne gang handler "Direktørens hjørne" om at et godt samarbejde kan skabe vækst, en leders fokus og at klimaudfordringen er den største opgave efter corona-krisen.

Læs mere ...

Få hjælp til at starte iværksætterdrømmen op

Billede af erhvervskonsulent Mette Lerdorf

Connect Køge tilbyder løbende opstartsseminar for iværksættere og for dem, som overvejer at tage springet til livet som selvstændig. På seminaret får deltagerne gode råd om, hvordan man kommer godt fra start, får sit produkt på markedet og økonomien. Næste seminar afholdes som et webinar og finder sted den 16. februar.

Læs mere ...