Kontakt os døgnet rundt på  Tlf: 6915 6171

Arrangementer

Vi afholder løbende en række arrangementer, kurser og seminarer. Fælles for dem er, at de giver ny viden og udvider dit netværk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret om vores arrangementer.

Slider
Informationsmøde

Onsdag den 9. december

Online

 

 

Håndværksvirksomheder i Køge kommune inviteres til informationsmøde om kommunale opgaver 2021. Her bliver deltagerne præsenteret for de forventerede byggeopgaver, som Køge Kommune vil indhente tilbud på eller sende i udbud i det kommende år.

 

 

 

 

 

Pris: Gratis

Opstartsseminar november
Opstartsseminar

Tirsdag, den 24. november, kl. 15.00 - 17.00

Webinar

 

Opstartsseminaret giver en god introduktion til livet som selvstændig. Vi kommer rundt om, hvordan du går fra god ide til god forretningside. Du får viden om, hvordan du udvikler din ide, virksomhedsformer, skat, moms og bankens rolle i opstarten.  

 

 

 

 

 

 

Pris: Gratis

RaketVækst

Start: Onsdag den 9. december

Slangerupgaard, Elmuevej 32, Faxe Ladeplads

 

Tag på RaketVækst, og få fuld fart på din virksomhed med konkrete handlingsplaner. RaketVækst løber over tre dage, hvor du her arbejder med din retning og skærper salgsprocessen for at få nye kunder. Herefter starter et seks måneders forløb, hvor erfarne ledelseskonsulenter følger din virksomhed.

 

 

 

 

 

Pris: 4.500 kr ekskl. moms

Iværksætteri i praksis
Iværksætteri i Praksis

Opstart: 9. marts, kl. 17.00 - 20.00

Zealand, Lyngvej 21, 4600 Køge

 

Bliv klædt på til livet som iværksætter og få konkrete værktøjer, som kan bruges direkte i virksomheden. Uddannelsen løber over 4 måneder og afsluttes med en eksamen. Du kommer rundt om temaer som salg, markedsføring, forretningsmodel og økonomi.

 

 

 

 

 

 

Pris: 2.295,-

Nytårskuren 2021- Made in Køge

Torsdag d. 28. januar 2021

Sted vil blive annonceret 

 

Connect Køge inviterer Køges erhvervsliv til at fejre sig selv og hylde den ekstraordinære indsats med fem priser til lokale virksomheder og medarbejdere til Nytårskuren. Du kan indstille din kandidat til en af årets priser allerede nu.

 

  

 

 

 

 

 

 Pris: Gratis

previous arrow
next arrow
Slider