Tlf: 6915 6171

Arrangementer

Vi afholder løbende en række arrangementer, kurser og seminarer. Fælles for dem er, at de giver ny viden og udvider dit netværk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret om vores arrangementer.

Slider
Fredagskomsammen

Fredag den 14. august kl. 9-10

Galoche Allé 15, 4600 Køge

 

Connect Køge inviterer til fredagsmorgenmad for iværksættere. Kom med og få fagligt input i et spirende iværksætternetværk. Der er begrænset antal pladser til arrangementet, så deltagelse er efter først-til-mølle princippet.

 

  

 

 

 

 

 

 Pris: Gratis

Guidet tur til STC

Mandag den 7. september kl. 18-19

Nordhøj 4, 4600 Køge

 

Sammen med Skandinavisk Transport Center (STC) tilbyder VisitKøge nu en guidet cykeltur med direktør Thomas Kampmann rundt i området startende ved Tankstationen Circle K. Her får deltagerne et unikt indblik i den spændende udvikling, der sker på STC.

  

 

 

 

 

 

 Pris: Gratis

Nytårskur

Torsdag den 28. januar 2021

Hotel Comwell Køge Strand

 

Connect Køge inviterer Køges erhvervsliv til at fejre sig selv og hylde den ekstraordinære indsats med fem priser til lokale virksomheder og medarbejdere til Nytårskuren. Du kan indstille din kandidat til en af årets priser allerede nu.

 

  

 

 

 

 

 

 Pris: Gratis

Opstartsseminar i august
Opstartsseminar

Tirsdag, den 25. august, Kl. 15.00 - 17.30

Galoche Alle 15.1, 4600 Køge

 

Kom med til opstartsseminar for nye og kommende iværksættere i Køge. Opstartsseminaret giver en god introduktion til livet som selvstændig. Vi kommer rundt om, hvordan du går fra god ide til god forretningside. Du får viden om hvordan du udvikler din ide, virksomhedsformer, skat, moms og hvordan du finder dine første kunder. 

 

 

 

 

Pris: Gratis

Iværksætteri i praksis
Iværksætteri i Praksis

Opstart: 30. september, kl. 17.00 - 20.00

Garnisonen 38, 4100 Ringsted

 

Bliv klædt på til livet som iværksætter og få konkrete værktøjer, som kan bruges direkte i virksomheden. Uddannelsen løber over 4 måneder og afsluttes med en eksamen. Du kommer rundt om temaer som salg, markedsføring, forretningsmodel og økonomi.

 

 

 

 

 

 

Pris: 2.295,-

previous arrow
next arrow
Slider