Tlf: 6915 6171

Connect Køge

Styrker erhvervslivet og turisme i Køge kommune

Slider

Det skal være let at drive virksomhed og være turist i Køgeområdet!

Derfor arbejder vi fokuseret på at styrke erhvervs- og turismeindsatsen, danne netværk og blive en aktiv medspiller i virksomhedernes hverdag.
Vi er virksomhedernes indgang til vækst og iværksætteri. 

Vi hjælper din virksomhed videre

Danmark er godt i gang med at genstarte. Har du brug for sparring for at komme videre med din virksomhed, så står vores erhvervskonsulenter parate til at hjælpe dig. Det kan for eksempel handle om nye tiltag i produktionen, forretningsudvikling, eksporttiltag eller tilpasning af omkostninger.

  • Med vores sparring får du et 360 graders perspektiv på din virksomhed, hvor vi:
  • sammen ser nærmere på din virksomheds udfordringer og styrker
  • sammen finder frem til, hvor du bør sætte ind og udarbejder en handlingsplan
  • hjælper dig med at blive rustet til at træffe beslutninger og tage det næste skridt mod en positiv udvikling af din virksomhed

Vi har også et bredt kendskab til finansielle partnere, projekter og rådgivere. Vi kan derfor altid hjælpe med at finde den rette rådgiver eller samarbejdspartner for din virksomhed.

Ring til os for sparring på 6915 6171

Forretningsudvikling for virksomheder

Kurser, sparring og arrangementer for iværksættere

Køges erhvervsliv skal fejres og hædres

Vi hylder den ekstraordinære indsats med fem priser

informationer til turister om seværdigheder mv. i området

Slider
Nytårskur

Torsdag den 28. januar 2021

Hotel Comwell Køge Strand

 

Connect Køge inviterer Køges erhvervsliv til at fejre sig selv og hylde den ekstraordinære indsats med fem priser til lokale virksomheder og medarbejdere til Nytårskuren. Du kan indstille din kandidat til en af årets priser allerede nu.

 

  

 

 

 

 

 

 Pris: Gratis

Guidet tur til STC

Mandag den 7. september kl. 18-19

Nordhøj 4, 4600 Køge

 

Sammen med Skandinavisk Transport Center (STC) tilbyder VisitKøge nu en guidet cykeltur med direktør Thomas Kampmann rundt i området startende ved Tankstationen Circle K. Her får deltagerne et unikt indblik i den spændende udvikling, der sker på STC.

  

 

 

 

 

 

 Pris: Gratis

Fredagskomsammen

Fredag den 14. august kl. 9-10

Galoche Allé 15, 4600 Køge

 

Connect Køge inviterer til fredagsmorgenmad for iværksættere. Kom med og få fagligt input i et spirende iværksætternetværk. Der er begrænset antal pladser til arrangementet, så deltagelse er efter først-til-mølle princippet.

 

  

 

 

 

 

 

 Pris: Gratis

Opstartsseminar i august
Opstartsseminar

Tirsdag, den 25. august, Kl. 15.00 - 17.30

Galoche Alle 15.1, 4600 Køge

 

Kom med til opstartsseminar for nye og kommende iværksættere i Køge. Opstartsseminaret giver en god introduktion til livet som selvstændig. Vi kommer rundt om, hvordan du går fra god ide til god forretningside. Du får viden om hvordan du udvikler din ide, virksomhedsformer, skat, moms og hvordan du finder dine første kunder. 

 

 

 

 

Pris: Gratis

Iværksætteri i praksis
Iværksætteri i Praksis

Opstart: 30. september, kl. 17.00 - 20.00

Garnisonen 38, 4100 Ringsted

 

Bliv klædt på til livet som iværksætter og få konkrete værktøjer, som kan bruges direkte i virksomheden. Uddannelsen løber over 4 måneder og afsluttes med en eksamen. Du kommer rundt om temaer som salg, markedsføring, forretningsmodel og økonomi.

 

 

 

 

 

 

Pris: 2.295,-

previous arrow
next arrow
Slider
Kom med bag facaden på Skandinavisk Transport Center i Køge
Luftbillede af Skandinavisk Transport Center

I 2001 startede Skandinavisk Transport Center (STC) op på en bar mark i Køge. I dag er STC et af Danmarks størst sammenhængende erhvervs- og transportområder. Sammen med STC tilbyder VisitKøge nu en guidet cykeltur rundt i området. Her får deltagerne et unikt indblik i den spændende udvikling, der sker på STC. Turen finder sted den 7. september 2020 kl. 18.00.

Tag på sommervisit til Køges hyggelige købstad
Strand ved Køge med badegæster

Når sommerferien skal planlægges, drager mange til sydens sol eller tager et par overnatninger i en storby. Men er du på udkig efter unikke ferieoplevelser, så er Køges hyggelige købstad og omegn uden tvivl et besøg værd.

Kanoudlejning på Køge Å – en længe vente aktivitet

Nu bliver det igen muligt at leje en kano og sejle en dejlig tur på den smukke Køge Å. Fra den 8. juni starter VisitKøge nemlig udlejningen op igen til glæde for de mange, som har savnet denne aktivitet i byen.

Vækstfabrikken Køge søger nye lokaler
Kontor til vækstfabrikken Køge

Connect Køge og Erhvervshus Sjælland søger efter nye lokaler til Vækstfabrikken Køge. Lokaliteten af Vækstfabrikken er derfor nu sat i udbud med frist den 10. juni. 

Opstartswebinar skal sikre iværksættere en god start
Oplægsholder Mette Lerdorf

Connect Køge afholder opstartswebinar for iværksættere og for dem, som overvejer at tage springet til livet som selvstændig. På webinaret får deltagerne et godt indblik i opstartsfasen, og hvordan man skaber et sikkert fundament for den nye virksomhed. Webinaret finder sted torsdag d. 14. maj. 

Få spændende fortællinger om Køges historie
Byvandring rundt i Køge

VisitKøge har nu startet salget af billetter til forårets byvandringer med guide. Der er fem temaer at vælge imellem fordelt over ni turer. Den første byvandring bliver en kældervandring torsdag den 23. april. 

Ny turistbrochure er nu på gaden
Turistkonsulent uddeler turistbrochure

VisitKøge står nu klar til at uddele deres nye turistbrochure 2020. Med små informationsrige tekster og flotte billeder giver brochuren et godt overblik over de mange herlige oplevelser Køge kommune har at byde på. VisitKøges turistbrochure udkommer årligt på dansk, engelsk og tysk.

Opstartsseminar skal sikre en god start
Opstartsseminar

Connect Køge afholder opstartsseminar for iværksættere og for dem, som overvejer at tage springet til livet som selvstændig. På seminaret får deltagerne et godt indblik i opstartsfasen, og hvordan man skaber et sikkert fundament for den nye virksomhed. Seminaret finder sted den 25. februar hos Connect Køge på Galoche Alle.

previous arrow
next arrow
Slider
KØGE NORD – DEN NYE PORT TIL VERDENEN OG ET STRATEGISK KNUDEPUNKT
Slider

Kontakt Direktøren

Allan Munch

3083 1077

Kontakt Allan Munch

 

Kontakt Erhvervsservice

Mette Lerdorf

2459 5008

Kontakt Mette Lerdorf

 

Kontakt Erhvervsservice

Jes Pettersson

2052 9404

Kontakt Jes Pettersson

 

Kontakt Turistbureauet

VisitKøge

6915 6170

Kontakt turistbureauet

 

PR og markedsføring

Kirstine Vernier Kryger

4049 4640

Kontakt Kirstine Vernier Kryger