Kontakt os døgnet rundt på  Tlf: 6915 6171

COVID-19: Få sparring og hjælp under Coronakrisen

Coronavirus har lukket store dele af Danmark ned. Oplever du, at det har økonomiske konsekvenser for dig og din virksomhed? Så kan vi give sparring og vejledning i, hvordan du kommer bedst igennem situationen omkring Coronakrisen. Vores hjælp er gratis, uvildig og fortrolig.

Connect Køges erhvervskonsulenter er klar til at give vejledning og sparring omkring bl.a. regeringens mange hjælpepakker og afbødningsforanstaltninger - hvilke hjælpepakker der er relevante for dig, og hvordan du skal ansøge om dem.

Tøv ikke med at ringe.

RING (24-7) til os på: 6915 6171

Læs mere om hjælpepakker og muligheder for at søge økonomisk kompensation her.

Der er også mere hjælp at hente via Early Warning - læs mere her

Slider

Connect Køge
- styrker erhvervslivet og turismen

Det skal være let at drive virksomhed og være turist i Køgeområdet. Vi arbejder derfor fokuseret på at styrke erhvervs- og turismeindsatsen gennem opsøgende og aktive indsatser, events og netværksaktiviteter.

Slider

Forretningsudvikling for virksomheder

Kurser, sparring og arrangementer for iværksættere

Køges erhvervsliv skal fejres og hædres

Vi hylder den ekstraordinære indsats med 5 priser

Informationer til turister om seværdigheder mv. i området

Slider
Informationsmøde om Femern byggeri

Dato: 22. april, kl. 15.30 til 16.15 

Online

 

Kom og bliv klogere på byggeriet af Femern Bælt forbindelsen. Informationsmødet byder på oplæg om byggeriet, og hvordan virksomheder kan komme i spil til byggeriet som for eksempel underleverandør. Det hele sluttes af med en spørgerunde.

 

 

 

 

 

 

Pris: Gratis

Business Breakfast

Onsdag, den 12. maj, kl. 7.45 - 9.15

Junckers Industrier A/S, Værftsvej 4, 4600 Køge

 

Kom og spis morgenmad med borgmesteren, når vi holder Business Breakfast. Formålet er at styrke dialogen og skabe et tættere samarbejde mellem det lokale erhvervsliv og Køge Kommune. Mødet kommer bl.a. til at handle om En Indgang og relevante sager for erhvervslivet. 

 

 

 

 

 

 

 

Pris: Gratis

Opstartseminar

Dato: 25. maj, kl. 15-17

Online

 

Opstartsseminaret giver en god introduktion til livet som selvstændig. Vi kommer rundt om, hvordan du går fra god ide til god forretningside. Du får viden om, hvordan du udvikler din ide, virksomhedsformer, skat, moms og bankens rolle i opstarten.

 

 

 

 

 

 

Pris: Gratis

Netværk: Female Inspirers
Mette Lerdorf, erhvervskonsulent, Connect Køge

Opstarts dato: 26. maj, kl. 8.00 til 10.00

Køge Golf Klub, Gl. Hastrupvej 12, 4600 Køge

Kom med i netværket Female Inspirers, og mød andre kvindelige selvstændige. Her kommer emner som faglighed, kompetencer og personlig udvikling i spil. Netværket løber over 10 møderækker og byder oplægsholdere, som inspirerer og tilføre ny viden.

 

 

 

 

 

 

 

Pris:  3.500 kr. ekskl. moms

previous arrow
next arrow
Slider
Få overblikket over opgaverne i forbindelse med Femern Belt

Det første spadestik til Femern Belt er taget, og anlægsarbejdet er i fuld gang i Rødbyhavn. Connect Køge, Erhvervshus Sjælland og Femern Belt Development inviterer derfor nu virksomheder til online informationsmøde om byggeriet Femern Belt, og de opgaver som følger i kølvandet. Det sker torsdag den 22. april fra kl. 15.30-16.15.

Direktørens hjørne: Hyldest af talenter, genåbning og nytilflyttere

Et par gange om måneden kan du her på hjemmesiden læse "Direktørenes hjørne", som vil handle om budskaber og holdninger til aktuelle erhvervsrettede temaer. Denne gang handler "Direktørens hjørne" om hyldest af talenter, genåbning og nytilflyttere.

Lej en kano, og nyd Køge by fra vandsiden

Fra den 6. april lige efter påske bliver det igen muligt at leje en kano hos VisitKøge og sejle en dejlig tur på den smukke Køge Å. Da der er rift om kanoerne, er det en god idé at reservere kanoen i god tid, før man planlægger at hoppe i kanoen for at nyde byen fra vandsiden.

Direktørens hjørne: Tanker om corona, genstart og nye netværk

Et par gange om måneden kan du her på hjemmesiden læse "Direktørenes hjørne", som vil handle om budskaber og holdninger til aktuelle erhvervsrettede temaer. Denne gang handler "Direktørens hjørne" om tanker efter 1 år med corona, GENSTART af handelslivet i Køgeområdet og nye netværk.

Vækstfabrikken Køge får nye lokaler og nye tilbud på hylderne

Vækstfabrikken Køge slår den 1. maj dørene op i nye lokaler i centrum af Køge med nye tilbud til opstartsvirksomheder i Køge kommune. Målet er at skabe et nyt stærkt iværksættermiljø. Vækstiværksættere har allerede nu mulighed for at lægge billet ind på en kontorplads på Vækstfabrikken Køges nye lokation.

Kom med i nyt netværk for kvindelige selvstændige

Connect Køge starter nyt netværk op for kvindelige selvstændige under navnet Female Inspirers. Netværket skal medvirke til at styrke kvindelige selvstændige gennem relationer, inspiration og sparring. Der vil blive afholdt 10 møder årligt, og det første møde finder sted onsdag d. 26. maj kl. 8-10.

Direktørens hjørne: Genåbning, erhvervsservice og turisme

Et par gange om måneden kan du her på hjemmesiden læse "Direktørenes hjørne", som vil handle om budskaber og holdninger til aktuelle erhvervsrettede temaer. Denne gang handler "Direktørens hjørne" om et forår med fokus på genåbning, erhvervsservice og turisme.

Ny turistguide klar til afhentning i VisitKøges nyrenoverede bureau

VisitKøges nye turistguide 2021 er nu landet. Med små informationsrige tekster og flotte billeder giver brochuren et godt overblik over Køgeområdets mange herligheder. VisitKøges turistguide udkommer årligt på dansk, engelsk og tysk, og kan hentes i VisitKøge flotte, nyrenoverede turistbureau i Vestergade.

Fyraftensmøde: bliv klogere på bæredygtighed i byggebranchen

Der stilles flere og flere krav om bæredygtige løsninger – også inden for byggebranchen. I samarbejde med Videnscenter for Energibesparelser i Bygninger inviterer Connect Køge og Grøn Omstilling derfor nu til fyraftensmødet ”Bæredygtighed i byggebranchen”. Fyraftensmødet finder sted online den 10. marts fra kl.15.30 til 16.30.

Direktørens hjørne: COVID-19 status og når verden åbner

Et par gange om måneden kan du her på hjemmesiden læse "Direktørenes hjørne", som vil handle om budskaber og holdninger til aktuelle erhvervsrettede temaer. Denne gang handler "Direktørens hjørne" om hvordan Køgeområdet står i forhold til COVD-19, og hvad gør vi, når verden igen åbner.

Vinderne blev fejret virtuelt, og fik deres fortjente priser

Connect Køges Nytårskur 2021 måtte i år aflyses grundet corona, men det forhindrede ikke Connect Køge i at fejre den ekstraordinære indsats med prisuddelingen ”Made in Køge”. I sidste uge kunne alle derfor følge med, da Connect Køge over fem dage på deres Facebookside afslørede og hyldede vinderne i de fem priskategorier.

Kom godt fra start med ”Iværksætteri i praksis”

Connect Køge tilbyder på ny uddannelsen – Iværksætteri i praksis. En spændende uddannelse hvor deltagerne over 11 aftener får viden om markedsføring, lovgivning, selskabsformer, skatteforhold og finansieringsmuligheder. Samtidig får de konkrete værktøjer, som kan bruges direkte til opstart og drift af virksomheden.

previous arrow
next arrow
Slider
KØGE NORD – DEN NYE PORT TIL VERDENEN OG ET STRATEGISK KNUDEPUNKT
Slider

Kontakt Direktøren

Allan Munch

3083 1077

Kontakt Allan Munch

 

Kontakt Erhvervsservice

Mette Lerdorf

2459 5008

Kontakt Mette Lerdorf

 

Kontakt Erhvervsservice

Jes Pettersson

2052 9404

Kontakt Jes Pettersson

 

Kontakt Turistbureauet

VisitKøge

6915 6170

Kontakt turistbureauet

 

PR og markedsføring

Kirstine Vernier Kryger

4049 4640

Kontakt Kirstine Vernier Kryger