fbpx

Connect Køge søger event manager/projektleder til turisme

Sidste ansøgningsfrist den 17. januar 2022.

Er du en proaktiv og struktureret event manager/projektleder, som brænder for at arbejde strategisk inden for oplevelsesøkonomien og vil være med til at styrke turismeudviklingen i Køge kommune, så er du den rette for os.

Vi ønsker at udfolde Køgeområdets unikke potentialer for turisme med områdets nærhed til hovedstaden, Køge bugt, Køge Ås og nærhed til en dynamisk handelsby i historiske rammer. Derfor søger vi dig, som brænder for udvikling af turisme og kan skabe nye spædende aktiviteter.

Med reference til direktøren for Connect Køge bliver du en central spiller i VisitKøge-bureauet, som er en del af Connect Køge, og du får ansvaret for indsatsen med destinationsudvikling og tiltrækning af større events til området. Du bliver også tovholder på events på tværs af organisationen – særligt vores Nytårskur og Grundtvigs Kulturfestival.

Du er en udadvendt problemløser, som ikke er bange for at tage initiativ og kaste dig ud i noget nyt. Du går op i, at både deltagere og partnere på dine events får en værdifuld oplevelse, og du er nysgerrig på målgrupperne.

Fonden Connect Køge driver VisitKøge med fokus på destinationsudvikling, markedsføring og service af områdets gæster. Vi styrker også den lokale erhvervsudvikling gennem faglige netværk, kurser, konferencerværk og projekter. Vi er et lille hold, der i det daglige skal løse mange forskellige opgaver – fra praktisk mødeafholdelse over bestyrelsesbetjening til faglig sparring og forretningsudvikling. Som medarbejder søger vi derfor en person, der er en holdspiller og kan have mange bolde i luften.

Kandidater, som ønsker en fuldtidsstilling, er at foretrække, men for den rette kandidat er vi fleksible, og kan acceptere deltidsansættelse og/eller tidsbegrænset samarbejdskontrakt – Så uanset hvad, skal du ikke holde dig tilbage.

Dine hovedopgaver bliver at:

 • Udforme og være drivende på en strategi og handleplan for destinationsudvikling af Køgeområde
 • Facilitere vores turismenetværk og være opsøgende overfor virksomheder inden for oplevelsessektoren
 • Opbygge partnerskaber om at tiltrække relevante events til området
 • Fundraising til nye projekter
 • Tovholder på Connect Køges Nytårskur og Grundtvig Kulturfestival

Kvalifikationer

Indsatsen fordrer i høj grad selvstændigt initiativ og lyst til at være opsøgende overfor oplevelsessektorens virksomheder. For at kunne være en så god og kvalificeret sparringspartner som mulig, er det derfor vigtigt, at du har indgående branchekendskab og strategisk tæft gerne fra egne erfaringer som ansat eller ejer. Din formelle baggrund (uddannelse mv.) er vi fleksible overfor.

Som person ser vi gerne, at du er:

 • Engageret, udadvendt og resultatorienteret
 • Er god til at lytte og er en god sparringspartner
 • Reagerer hurtigt og følger op på tingene
 • Har lyst til at være opsøgende og generelt er nysgerrig
 • Sætter en ære i at gøre en forskel for de virksomheder, som du kommer i kontakt med.
 • Er en holdspiller og med til at styrke sammenholdet i Connect Køge

Connect Køge tilbyder

Vi tilbyder et job i et dynamisk miljø med spændende og alsidige opgaver, hvor handlefrihed og ansvar er en stor del af hverdagen. Du bliver en del af et engageret hold på ca. 10 personer i Connect Køge, som har en fælles tilgang til at hjælpe virksomheder i Køgeområdet med udfordringer og muligheder. Vores kerneopgave er at skabe værdi for områdets erhvervsliv og understøtte virksomhedernes vækst og innovation.

Connect Køges målgruppe er alle virksomheder i Køge kommune med behov for erhvervsservice og ønske om udvikling. Det vil i dette tilfælde sige områdets attraktioner, hoteller, restauranter, caféer, museer mv. Her vil du som den centrale projektleder og sparringspartner kunne gøre en afgørende forskel ift. virksomhedernes forretningsmæssige situation og for Køgeområdet som attraktiv destination.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt.

Arbejdssted

Arbejdsstedet er i Køge kommune, og vi har kontor på Vestergade 3C centralt i Køge.

Ansøgning

Din ansøgning sendes senest mandag den 17. januar 2022 kl. 16.00 på mail am@connectkoege.dk.

Du er også velkommen til at kontakte direktør Allan Munch på tlf. 3083 1077, såfremt du har spørgsmål til stillingen.