fbpx

Connect Køge inviterer nytilflyttede borgere til en snak om Køgeområdet

Connect Køge beskæftiger sig hver dag med at udbrede den gode fortælling om Køgeområdet, og nu er tiden inde til at få friske øjne på fortællingen. Nytilflyttede borgere inviteres derfor til et par hyggelige timer en aften i august til drøftelse af Køgeområdets mange herligheder.  

Connect Køge arbejder dagligt for at styrke tiltrækningen af gæster til området, og det skal der en klar oplevelsesprofil og strategi til. En strategi, der både har fokus på de gode fortællinger om Køgeområdet og mennesket bag turisten. Nu er tiden så inde for Connect Køge at genbesøge fortællingerne, men set med øjne ude fra. Gæster såvel som borgere har jo glæde af de gode, autentiske oplevelser, som samtidig giver dejlige steder at bo og leve. Og i den forbindelse er Køge Kommune også inviteret med, for at få input til deres arbejde med at fortælle historierne om de attraktive og levende (by)områder.

– Vi har brug for at få ”trykprøvet” nogle af vores egne antagelser om, hvad der er dejligst ved Køge. Og hvordan vi bliver endnu skarpere i vores udvikling af Køgeområdet som destination. Hvilke billeder har resten af Danmark af vores område, og hvad bliver man overrasket over at opdage, når man lægger vejen forbi? – fortæller direktør Allan Munch og slår ud med armen:

– Og hvem er bedre til at give os både indblik og udsyn end dem, der netop er flyttet hertil? Til gengæld kvitterer vi med en spændende byvandring i Køge Midtby, en lækker goodiebag i samarbejde med nogle af de lokale butikker og lidt at spise og drikke. 

Er man nytilflytter til Køge kommune fra 1. januar 2021 og frem, og interesseret i at dele sine oplevelser af Køgeområdet, så er man hermed inviteret til arrangementet med fokusgruppeinterview. Som tak går man hjem med nye oplevelser fra en byvandring og en goodiebag.

Tilmeldingen forgår på Connect Køges hjemmeside www.connectkoege.dk under Arrangementer. Der er to datoer at vælge mellem: den 18. eller 19. august – begge dage med program kl. 16:30-19:30. Stedet er Vestergade 3C, 4600 Køge – Det Grønne Hus. Tilmelding sker efter først til mølle!

FAKTA

Program

16:30-16:45: Velkomst 

16:45-17:15: Kendskab til Køge før tilflytning:
– Hvorfor flytte til Køgeområdet?
– Hvad er Køge kendt for?

17:15-18:00: Byvandring i Køge Midtby

18:00-18:15: Mad og goodiebags

18:15-19:00: Oplevelse efter tilflytning:
– Var der noget omkring Køgeområdet, der overraskede?
– Hvad fortæller du din familie og venner om Køge nu? 

19:00-19:30: Modtagelse og information fra Køge Kommune
– Hvor søgte du information om området og Køge Kommunes tilbud?
– Hvad forventer du at finde på Kommunens Facebook, hjemmeside mv.?

Tilmeld dig her