Verden har kurs mod en katastrofal temperaturstigning

Jeg er ikke typen, som maler fanden på væggen, og er af natur optimist. Men det er voldsom læsning i seneste dyster klimarapport, der er lavet op til næste uges COP28 i Dubai.

Robotteknologier kan frigøre fremtidens arbejdskraft

Det er en velkendt sag, at tidens absolutte største udfordring for virksomhederne i Køge kommune er manglen på kvalificeret arbejdskraft.

Lærlingenetværk får eksklusiv rundvisning på en af Sjællands absolut største byggepladser

Lærlinge på erhvervsuddannelser i Køge kommune har gavn af et socialt og lokalt netværk. Derfor inviteres Lærlingenetværket til en eksklusiv rundvisning bag hegnet til byggeriet af det nye Supersygehus i Køge.

Connect Køge inviterer til højteknologisk udsynstur

Med fokus på erhvervsudvikling og robotteknologi er der en spændende dag i vente, når Connect Køge inviterer byens lokale virksomheder på en højteknologisk inspirationstur til Fyn.

Fælles front for hurtig realisering af Køge Diget 

Jeg har som vestjyde fra Ribe-kanten i mit liv oplevet flere alvorlige storme og selv prøvet at været storm-evakueret. Dog vil jeg sent glemme sidste fredag aften d. 20/10 til lørdag morgen. Det blev en historisk aften og nat.

Skab succes i din virksomhed med RaketVækst

Revisor Christian Lysehøj går en spændende tid i møde, hvor partnerskabet med Lasse Lundstrøm har skabt grobund for helt nye vækst- og udviklingsmuligheder i virksomheden.

Fremtidens helte på arbejdsmarkedet er håndværkere

Jeg oplever for tiden en særlig stor mangel på kvalificeret faglært arbejdskraft inden for specielt smede- og elektrikerfagene. Behovet for de faglærte er så stort, at det har en negativ påvirkning på produktivitet, innovation og konkurrenceevnen i de lokale virksomheder.

Ung iværksætter skyder frem 

Alexander Jacobsen har flere millioner følgere på sine computerspil, og han har tjent mere end de fleste unge mennesker gør på deres fritidsjob. I dag har han fortsat fokus på at udvikle sin forretning

Køge rykker op i turismens superliga

Lad os være ærlige. Køge er i dag ikke kendt som nogen stor turistdestination. Men turismen i Køge kan og skal mere.

Erhvervsklimaet: Det går i den rigtige retning

Hvert år glæder jeg mig meget til primo september måned, fordi der kommer DI’s årlige måling af det lokale erhvervsklima i kommunerne. I år var ingen undtagelse – dog blev glæden lidt behersket.