Køge by har alle muligheder for at blive fremtidens levende handelsby 

Prøv at forestil dig Køge Torv, Strædet og Køge midtby fyldt med mennesker, summen af liv i gader og byrum, der klinger af snak og latter.

Elever og lærlinge inviteres til festlig og faglig fredag i Bilhuset Køge

Netværk og socialt samvær er dagens hovedtema, når Elev- og LærlingeNetværket afholder faglig fredagshygge den 12. april fra kl. 13.00 – 15.30, hvor den bl.a. vil stå på rundvisning, workshops og networking.

Made in Køge: Nu kan du indstille din favorit-kandidat!

Til januar 2025 afholder Connect Køge traditionen tro den årlige nytårskur, hvor hele Køgeområdets erhvervsliv inviteres til at hylde lokale ildsjæle og virksomheder i fire kategorier.

Connect Køge Business Club: Samarbejde på tværs af virksomheder, giver et stærkt lokalt erhvervsliv

Som medlem af Connect Køge Business Club bliver du en del af et ambitiøst erhvervsfælleskab, hvor alle er drevet af stor interesse for udvikling af egen virksomhed og har et ønske om at engagere sig i det lokalsamfund, de er en del af.

Vi skal se til Schweiz og gøre erhvervsuddannelserne hotte

De unge i folkeskolens afgangsklasser har netop valgt ungdomsuddannelse. Resultatet var forudsigeligt – stadig alt for mange unge søger gymnasiet og stadig for få søger en erhvervsuddannelse

Bag om virksomheden: Cook Medical inviterer på eksklusiv rundvisning

Videndeling og faglig sparring var på sit højeste, da Cook Medical onsdag den 28. februar 2024 inviterede på et eksklusivt og sjældent virksomhedsbesøg for særlig indbudte erhvervsfolk.

Få hjælp til grøn omstilling

Vil du være blandt fremtidens vindervirksomhede? Så skal du arbejde målrettet med bæredygtig udvikling og sætte den grønne omstilling som 1. prioritet. Grøn omstilling er blevet en central præmis både nationalt og internationalt.

Er du klar til prompting-samfundet?

Vi ser en tendens til, at forskellen på stor og lille virksomhed mindskes, fordi adgangen til teknologi bliver demokratiseret med AI.

Vinderne af Made in Køge priserne 2024 er kåret

Der var i den grad fyret op for festligheder til Årets Nytårskur på Tapperiet torsdag den 18. januar, hvor det lokale erhvervsliv blev hyldet, og de fire vindere af årets Made in Køge priser blev kåret.

Trim din strategi for 2024

Et nyt år ligger dugfriskt foran os. Tiden er kommet for at trimme vores strategier. Det er altid en sund øvelse at tage virksomhedens strategi til et serviceeftersyn.