Connect Køge søger erhvervskonsulent

Drives du af at hjælpe iværksættere på vej til succes og kan du gøre en forskel for det lokale erhvervsliv? Så er du måske den rette for os.

Vi bestemmer selv retningen og tempoet for livet

Snart står den på sommerferie og mange af os ser frem til en velfortjent ferie. Det har været et meget aktivt 1. halvår 2024, og tiden er nu kommet til at reflektere over årets opgaver og den vej, vi ønsker at tage fremadrettet.

Vindermentaliteten skal fremtidssikre væksten i Køge Kommune

Køge Kommunes nye erhvervspolitik blev i slutningen af maj 2024 offentliggjort med fokus på 10 særlige indsatsområder, der skal styrke både erhvervslivet og turismen i området.

I Connect Køge er vi interesseret i at understøtte de kommende tiltag bedst muligt, hvor man fortsat vil tage initiativ til at fremme det gode erhvervssamarbejde samt være bindeled mellem private og offentlige aktører.

Sammen skal vi gøre Køgeområdet til en vinderkommune

Ingen gider at være med på et taberhold! Lad os derfor sammen udfolde Køgeområdets fantastiske muligheder for vækst og udvikling og skabe en VINDERKOMMUNE. En kommune kendt for stærke fællesskaber, med en levende købstad med vinderbutikker over alt i kommunen!

Fremtidens bæredygtige arbejdsplads

Social bæredygtighed spiller på mange måder en vigtig og central rolle, når det omhandler fremtidens arbejdskraft.

AI-bølgen ruller – er du klar til at surfe med?

Noget af det hotteste lige nu i erhvervslivet er AI og ChatGPT.

Alle større erhvervsmøder eller erhvervstræf kan ikke komme uden om at skulle behandle kunstige intelligenssystemer.

Connect Køge Business Club inviterer til sommernetværk

Onsdag den 19. juni står den på hyggeligt samvær og netværk, når lokale erhvervsledere og særligt udvalgte gæster inviteres til eksklusivt sommertræf hos Connect Køge.

Kvikke hoveder og rappe hænder savnes

Prøv at forestil dig Køge Torv, Strædet og Køge midtby fyldt med mennesker, summen af liv i gader og byrum, der klinger af snak og latter.

Meningsfulde erhvervsfora skaber succes og sammenhængskraft

Connect Køge Business Club har hurtigt vokset sig til et af Køgeområdets foretrukne faglige fællesskab. Her får man som medlem ikke blot adgang til inspirerende arrangementer,
der altid tager udgangspunkt i aktuelle erhvervsrelaterede emner.

Køge by har alle muligheder for at blive fremtidens levende handelsby 

Prøv at forestil dig Køge Torv, Strædet og Køge midtby fyldt med mennesker, summen af liv i gader og byrum, der klinger af snak og latter.