fbpx
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Strategi der virker – den direkte vej til succes

maj 2 kl 15:00 - 18:30

Bliv inspireret af Lars Bo Hansen, med enkle, relevante men også motiverende eksempler på strategier, der har virket for andre iværksætter virksomheder – som eksempelvis Joe & The Juice, Lakrids By Johan Bülow, Sprout, RICE, Original Coffee, GRØD mv.

Lars Bo er partner i management-konsulenthuset Implement. Han har gennem 25 år rådgivet små og store virksomheder såvel nationalt og internationalt om strategi. Hans primære fokus er vækststrategier, og hvordan virksomheder skaber og fastholder vækst. Lars Bo har gennem årene udgivet ti bøger om strategi og ledelse.

Dagens program:

  • Kl. 15 Velkomst
  • Introduktion til hvad strategi er for iværksætter virksomheder, hvor du vil møde 5 spørgsmål strategien skal besvare illustreret med et par eksempler. Der udleveres arbejdsark så du løbende kan begynde at bygge overskrifter og ideer ind og dermed selv “skitserer” hvordan din strategi kunne være. Det drøftes også hvad forskellen er på vækst og på skalering og hvorfor det er vigtigt at forstå.
  • Pause
  • Efter en pause gennemgår vi 3 eksempler på strategier. Gode ideer, vinkler, betydningen af gejst, af fokus, af forskellen mellem vækst og skalering mv. Det er dermed en form for “best practices” til når strategien skal designes. Det handler nemlig ikke alene om at svare på fem spørgsmål, men i høj grad også hvordan der svares på disse spørgsmål.
  • Ca. kl. 17.30  netværk og sandwich
  • Ca. kl. 18.30 afslutning
Der er begrænset pladser, så tilmeld dig straks
Deltagerkrav:
Dit cvr nummer må max være 3 år
( dispensation kan gives, kontakt Liza Kjær lka@connectkoege.dk )
Håber vi ses.
Tilmeld dig her

Detaljer

Dato:
maj 2
Tidspunkt:
15:00 - 18:30
Begivenhed Kategori: