Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kursusforløb: Tag din virksomhed til nye højder med RaketVækst

marts 29 kl 8:00 - marts 31 kl 17:00

RaketVækst – for de ambitiøse ejerledere

På RaketVækst får du som ejerleder mulighed for at se din virksomhed fra nye vinkler og stille skarpt på strategierne. Du får hjælp til at udtænke nye ideer, opdage skjulte konkurrencemæssige styrker og skærpe dine salgsprocesser.

RaketVækst er et tredages internat med overnatning, hvor du kommer i dybden med din egen virksomhed, bliver udfordret og får støtte til at få dine initiativer og mål til at ske. Efter de tre dage starter et tre måneder forløb, hvor erfarne ledelseskonsulenter følger din virksomhed.

RaketVækst er for dig, som har startet virksomhed for 5-6 år siden og nu er klar til at rykke din virksomhed op i næste gear, men ikke helt ved, hvor du skal sætte ind. Du står måske på grænsen, hvor man går fra at kende hver en medarbejder til en mere overordnet ledelsesform? Eller du vil gerne finpudse, justere og udvikle din virksomhed mod nye mål og markeder? Det kan RaketVækst hjælpe dig med.

Praktisk information:

Forløbet varer i alt 3 måneder og starter op med et 3 dages internat den 29.-31. marts 2023.

Sted:

Sonnerupgaard Gods
Tølløsevej 53
4330 Hvalsø

Pris: 4.995 kr. ekskl. moms.

Prisen inkluderer kursusmateriale, forplejning og overnatning.

Tilmelding og mere information

Vil du vide mere  så send en mail til erhvervskonsulent Liza Kjær Andersen på lka@connectkoege.dk eller ring på mobil 20 52 94 04

Tilmed dig her.

Detaljer

Start:
marts 29 kl 8:00
Slut:
marts 31 kl 17:00

Arrangør

Connect Køge
E-mail:
info@connectkoege.dk

Sted

Sonnerupgaard Gods
Tølløsevej 53
Hvalsø, 4330 Hvalsø
+ Google Maps