fbpx
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kursusforløb: Raketvækst 1.0

januar 31, 2024 kl 8:30 - februar 2, 2024 kl 14:00

RaketVækst – for de ambitiøse ejerledere

På RaketVækst får du som ejerleder mulighed for at se din virksomhed fra nye vinkler og stille skarpt på strategierne. Du får hjælp til at udtænke nye ideer, opdage skjulte konkurrencemæssige styrker og skærpe dine salgsprocesser.

RaketVækst er et tredages internat med overnatning, hvor du kommer i dybden med din egen virksomhed, bliver udfordret og får støtte til at få dine initiativer og mål til at ske. Efter de tre dage starter et tre måneder forløb, hvor erfarne ledelseskonsulenter følger din virksomhed.

RaketVækst er for dig, som har startet virksomhed for 5-6 år siden og nu er klar til at rykke din virksomhed op i næste gear, men ikke helt ved, hvor du skal sætte ind. Du står måske på grænsen, hvor man går fra at kende hver en medarbejder til en mere overordnet ledelsesform? Eller du vil gerne finpudse, justere og udvikle din virksomhed mod nye mål og markeder? Det kan RaketVækst hjælpe dig med.

Praktisk information:

Forløbet varer i alt 3 måneder og starter op med et 3 dages internat den 31. januar.-2. februar 2024.

Sted:

Slangerupgaard
Elmuevej 32
4654 Fakse Ladeplads

Pris: 6.244 kr. incl. moms.

Prisen inkluderer kursusmateriale, forplejning og overnatning.

Tilmelding og mere information

Vil du vide mere  så send en mail til erhvervskonsulent Liza Kjær Andersen på lka@connectkoege.dk eller ring på mobil 20 52 94 04

Tilmeld dig her

Tobias Thomas, TT Media

”Raketvækst er en effektiv og skræddersyet løsning, som åbnede mit mindset op, for at kunne accelerere væksten. Med dygtige forretningsudviklere (som tør gå tæt på og stille sig kritisk overfor ens plan), hjælper Raketvækst med at opnå øget succes og bæredygtige resultater på kort tid. Deres unikke tilgang og erfaring gør dem til en pålidelig partner for virksomheder, der stræber efter vækst. Det var 3 reflekterende dage som er nødvendigt at tage ud.”

niels
Niels Hall Torgersen
Forretningsudvikler

Nils Hall Torgersen har arbejdet med forretningsudvikling og strategi gennem hele sin karriere. Det har bragt ham vidt omkring – til bl.a. Nestlé, Levi Strauss og Junckers. I tiden som salgsansvarlig har han præsteret omsætningsfremgange på over 40 pct. og resultatfremgange på over 60 pct. årligt.

Carsten
Carsten Lindschmidt
Forretningsudvikler

Carsten Lindschmidt har mere end 20 års erfaring som leder. Han har selv været med til at starte seks virksomheder og hjulpet mere end 500 virksomheder med ledelses- og forretningsudvikling, herunder mange iværksættervirksomheder, hvor Carsten kender hverdagen og udfordringerne.

Detaljer

Start:
januar 31, 2024 kl 8:30
Slut:
februar 2, 2024 kl 14:00

Arrangør

Connect Køge
Email
info@connectkoege.dk

Sted

Slangerupgård
Elmuevej 32
Faxe Ladeplads, 4654
+ Google Maps