Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Rådgivermøde

oktober 27 kl 16:00 - 17:30

Rådgivermøde

Det danske erhvervsfremmesystem bugner af projektmidler og tilskudsmuligheder. Men hvordan hjælper man bedst muligt sine kunder med at få fat i relevante tilskudsmuligheder, som netop passer til deres virksomheds videre udvikling? Og hvordan kan du selv som rådgiver komme tættere på at få kunder via tilskudsprojekter?

Få svar på netop de spørgsmål til Connect Køge og Erhvervshus Sjællands Rådgivermøde.

Så kom til mødet og bliv klogere på, hvordan du kan hjælpe dine kunder med at få del i tilskudsmidlerne og et ekstra skub og booste de aktiviteter, hvor virksomhederne udvikler sig. Der er mulighed for tilskud inden for en lang række områder lige fra digitalisering til ledelsesudvikling og strategi.

Under mødet får du også mulighed for at høre Vækstfabrikken Køge og Connect Køge Invest, der tilbyder unikke muligheder for dine kunder, som overvejer eller netop har startet egen virksomhed.

Program:

  • Velkomst, v/direktør Allan Munch, Connect Køge
  • Sådan kan dine kunder få del i tilskud til videre udvikling v/Forretningsudvikler Carsten Holløse, Erhvervshus Sjælland
  • Sådan arbejder vi med iværksætteri og erhvervsudvikling i Køgeområdet, v/direktør Allan Munch og erhvervskonsulent Jes Petterson Connect Køge
  • Netværk og sandwich

PRAKTISK INFORMATION

Dato:
27/10/2021

Tidspunkt:
16:00-17:30

Gratis at deltage, men kræver en tilmelding til Jes Pettersson på jp@connectkoege.dk.

Detaljer

Dato:
oktober 27
Tidspunkt:
16:00 - 17:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Det Grønne Hus
Vestergade 3C
Køge, 4600 Danmark
+ Google Maps