Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Digital markedsføring for iværksætter – kom godt fra start

maj 24 kl 9:30 - 12:30

Digital markedsføring

Bliv skarp til digital markedsføring, få vigtige værktøjer og få dermed flere kunder. For med en stærk digital tilstedeværelse, opnår din virksomhed mere synlighed og direkte kontakt med netop din målgruppe.

Som deltager på workshopforløbet: Digital markedsføring for iværksættere, får du derfor konkrete redskaber til at styrke din strategi, produktion af indhold og planlægning af content, så du kommer godt fra start.

Workshopforløbet arrangeres af Homey Media, Iværksætterdanmark & Erhvervshus Sjælland og er for alle danske iværksættere, som enten er på idé-stadiet, eller hvis virksomhed er stiftet efter d. 30/8/2016.

CVR-nummer er altså ikke et krav.

Du vil introduceres til, hvordan din digitale markedsføring kan understøtte dit salg, og hvordan du skaber spændende indhold til din målgruppe.

  • Du får konkrete værktøjer til at arbejde med markedsføring på sociale medier.
  • Du bliver klogere på, hvordan du koordinerer din tilstedeværelse og din indholdsproduktion herunder Business Manager.
  • Du får konkret viden om, hvordan du tilpasser dit indhold til netop DIN målgruppe.

Efter workshopforløbet vil du have en god grundforståelse for digital markedsføring, samt hvad der er vigtigt for din egen markedsføringsstrategi. Hvis du efterfølgende bliver opmærksom på en specifik udfordring, når det kommer til markedsføring af din virksomhed, kan du søge om mere specialiseret viden på vores NextStep-forløb.

Som en del af workshopforløbet vil dine ideer blive gjort til handling, hvor din guide vil være Marie Vagn-Hansen. Hun er tidligere influencer og youtuber. I 2017 vandt hun Guldtuben for Årets Serie, og har siden startet sin egen virksomhed Homey Media, der hjælper både iværksættere og etablerede virksomheder med at styrke deres digitale brand.

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.

PRAKTISK INFORMATION

Startdato på forløb:
Ti. d. 24. maj
Ti. d. 31. maj
Ti. d. 07. juni

Tidspunkt:
Alle tre gange foregår kl. 09.30 – 12.30

Pris:
Gratis

Sted

Vækstfabrikken Køge
Nørregade 24D
Køge, Sjælland 4600
+ Google Maps